Maak nu een afspraak!

Over Bruidshuis ’t Koetsje

Met het kiezen van een japon bij Bruidshuis ’t Koetsje begint het (bruiloft)feest al. De winkel ligt aan de hoofdroute naar het centrum van Ede en is daarom heel gemakkelijk bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. ’t Koetsje heeft een enorm uitgebreide keuze in bruidsjaponnen van topmerken. U heeft al een bruidsjurk vanaf € 1000,-.

Onze adviseuses hebben een jarenlange ervaring. Zij zijn daarom vooral goed in staat om te luisteren naar jouw wensen. Jij bent tenslotte onze inspiratiebron. Wij hebben gekozen voor een heel ruime paskamer. Zo kun je in alle rust en in een ontspannen en ongedwongen sfeer jouw droomjapon uitzoeken. Als je de paskamer uitkomt flaneer in je japon langs een hele rij spiegels over een echte catwalk.

De bruid en haar gezelschap willen wij vooral persoonlijk en in alle rust en privacy kunnen adviseren. Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak. Bruidstijdschriften, stoffen en kant, alles in de winkel is voorhanden om bij te dragen je inspiratie te stimuleren. Je kunt dus bij Bruidshuis ‘t Koetsje op een optimale manier jouw persoonlijke, unieke bruidsjapon uitkiezen en op maat laten maken.

Hoe gaan wij te werk

Picture

Eerste passessie

Bruidshuis ’t Koetsje heeft alles in huis om van jou een uniek stralende bruid te maken! Onze vakkundige adviseuses staan klaar om je de mooiste japonnen te presenteren. De bruidsjaponnen die in de winkel hangen zijn showmodellen. De bruidsjaponnen voor de aanstaande bruid wordt opnieuw besteld aan de hand van haar gemeten maten. Zodra de japon bij ons binnen is, wordt de japon passend op maat gemaakt! De levertijd van een japon ligt tussen de drie a vijf maanden. Voor bruiden die binnen 3 maanden trouwen is uiteraard een oplossing te vinden.

Picture

Tweede passessie

Jouw japon is binnen!
Een van de medewerkers van Bruidshuis ’t Koetsje zal jou hier telefonisch over informeren. Er zal een eerste pasafspraak worden gemaakt om de japon perfect op maat af te spelden. Bij het op maat maken van de japon is het belangrijk dat je de juiste schoenen, lingerie en hoepel meeneemt. Uiteraard zijn alle genoemde accessoires te koop bij Bruidshuis ’t Koetsje..

Location

Derde passessie

Jouw japon is nu perfect op maat gemaakt. Inmiddels weet de bruid precies hoe ze zich erin moet bewegen. Voordat wij de japon meegeven, wordt de japon nog één keer afgepast. Dit alles voor de laatste finishing touch! De japon is helemaal voor je gestreken, zodat je er thuis niet meer aan hoeft te doen. Zo kan de bruid er zeker van zijn dat zij op haar bruiloftsfeest het stralende middelpunt zal zijn!