Atelier Melly

Ben je op zoek naar een bijzondere japon uit een van de collecties die wij voeren of heb je zelf ideeën hoe jouw droomjapon er uit moet zien? Bij Bruidshuis ‘t Koetsje en Atelier Melly ben je aan het juiste adres. Wij stellen hoge eisen aan ons atelierwerk, daarom neemt het atelier een belangrijke plek in ons bruidshuis. In januari 2019 hebben wij ons atelier helemaal verbouwd en vernieuwd, om zo de bruiden nog beter te kunnen helpen.

Door de jarenlange ervaring van onze coupeuses kunnen wij elke japon de perfecte pasvorm geven die de mooiste kanten van je figuur accentueert en zo nodig corrigeert. Zie je een prachtige bruidsjapon in onze reguliere collectie, maar vind je de japon iets te bloot of heb je liever mouwen? Is de rug te laag? Of toch liever een andere rok? Niets is te gek. Doordat Bruidshuis ’t Koetsje een eigen atelier heeft, hebben wij alles in huis om jouw wensen te vertalen naar de voor jouw perfecte bruidsjapon. Wij helpen ook bruiden die een stoma-, insuline pomp dragen en zelfs bruiden die in een rolstoel zitten. Wij denken graag met jullie mee en gaan samen met jou de uitdaging aan. Stap voor stap begeleiden wij jou naar een van de mooiste dagen in je leven, waarbij jij jouw japon met liefde zal dragen! ( Lees ook onze reviews op klantenvertellen.nl)

Als je wilt gaan voor een absoluut unieke bruidsjapon is het mogelijk om door Atelier Melly een eigen japon te laten ontwerpen en maken.

Dankzij de uitgebreide collectie bruidsstoffen is het ook mogelijk om jurkjes voor de bruidsmeisjes en/of japonnen voor de moeder van de bruid te laten maken.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website: www.AtelierMelly.nl

Fotocredits: Fotostudio 7

Onze winkel is geopend! Lees hier hoe wij omgaan met het coronavirus.