Atelier Melly

Ons atelier

Ben je op zoek naar een bijzondere japon uit een van de collecties die wij voeren of heb je zelf ideeën hoe jouw droomjapon er uit moet zien? Bij Bruidshuis ‘t Koetsje en Atelier Melly ben je aan het juiste adres. Wij stellen hoge eisen aan ons atelierwerk, daarom neemt het atelier een belangrijke plek in ons Bruidshuis. In januari 2019 hebben wij ons atelier helemaal verbouwd en vernieuwd, om zo de bruiden nog beter te kunnen helpen.

Aanpassen van de reguliere collectie.

Door de jarenlange ervaring van onze coupeuses kunnen wij elke japon de perfecte pasvorm geven die de mooiste kanten van je figuur accentueert en zo nodig corrigeert. Zie je een prachtige bruidsjapon in onze reguliere collectie, maar vind je de japon iets te bloot of heb je liever mouwen? Is de rug te laag? Of toch liever een andere rok? Niets is te gek. Doordat Bruidshuis ’t Koetsje een eigen atelier heeft, hebben wij alles in huis om jouw wensen te vertalen naar de voor jouw perfecte bruidsjapon. Wij helpen ook bruiden die een stoma-, insuline pomp dragen en zelfs bruiden die in een rolstoel zitten. Wij denken graag met jullie mee en gaan samen met jou de uitdaging aan. Stap voor stap begeleiden wij jou naar een van de mooiste dagen in je leven, waarbij jij jouw japon met liefde zal dragen!

Trouwen in kleur.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gekleurde bruidsjaponnen! Inmiddels weten de bruiden uit het hele land ons te vinden. In ons atelier hebben wij veel verschillende kleuren stof op de rol zitten en hoef je bij ons geen kleur uit te kiezen van een klein staaltje stof. Mochten wij de juiste kleur niet op de rol hebben liggen, dan bestellen wij deze kosteloos voor jou, zodat wij zeker weten dat dit de perfecte kleur is, waarvan jij gaat stralen. Aan de hand van jouw wensen en stoffen, maken wij een schets. Bij de eerste passessie maken wij de jurk van ongebleekt katoen. (toile) Nu is al heel goed te zien hoe jouw jurk eruit gaat zien en wij kunnen controleren of de patronen technisch kloppen. Deze jurk is nog niet gemaakt van de goede stoffen, daarom zijn er nog heel veel wijzigingen mogelijk. Is het proefmodel helemaal naar jouw wens, dan gaan we het knippen van de goede stoffen. In ongeveer 3 passessies wordt de jurk perfect op maat gemaakt. Wij werken alleen met de mooiste stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Wil je meer weten? Lees ook de recensies op Klantenvertellen.nl

Dankzij de uitgebreide collectie bruidsstoffen is het ook mogelijk om jurkjes voor de bruidsmeisjes en/of japonnen voor de moeder van de bruid te laten maken.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website: www.AtelierMelly.nl

Fotocredits: Fotostudio 7

Onze winkel is geopend! Lees hier hoe wij omgaan met het coronavirus.