Over ons

Met het kiezen van een japon bij Bruidshuis ’t Koetsje begint het (bruiloft)feest al. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij alles in ons Bruidshuis om jou voor je bruidsjapon te doen slagen.  Ons Bruidshuis ligt aan de hoofdroute naar het centrum van Ede en is daarom heel gemakkelijk bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. ’t Koetsje heeft een enorm uitgebreide keuze in bruidsjaponnen van topmerken. U heeft al een bruidsjapon vanaf €1400,00.

Onze adviseuses hebben een jarenlange ervaring. Zij zijn daarom vooral goed in staat om te luisteren naar jouw wensen. Jij bent tenslotte onze inspiratiebron. Wij volgen dan ook de nieuwe trends en stijlen op het gebied van bruidsmode om jou zo goed mogelijk te begeleiden in jouw keuze. Wij hebben gekozen voor een heel ruime paskamer. Zo kun je in alle rust en in een ontspannen en ongedwongen sfeer jouw droomjapon uitzoeken.

De bruid en haar gezelschap willen wij vooral persoonlijk en in alle rust en privacy kunnen adviseren. Daarom werken wij alleen op afspraak. Achter ons Bruidshuis hebben wij een groot atelier. Naast dat wij iedere japon aan kunnen passen, maken wij ook de prachtigste creaties in ons atelier.  Bruidstijdschriften, stoffen en kant, alles is in ons  Bruidshuis en atelier voorhanden om bij te dragen je inspiratie te stimuleren. Je kunt dus bij Bruidshuis ‘t Koetsje op een optimale manier jouw persoonlijke, unieke bruidsjapon uitkiezen en op maat laten maken.

Foto: Huibert van Rossum Photography

Onze winkel is geopend! Lees hier hoe wij omgaan met het coronavirus.