Reviews

8

Liefdevolle en deskundige mensen

De mensen bij bruidshuis het Koetsje zetten hun n deskundigheid in om de trouwjurk zo mooi mogelijk te maken. Er wordt ook meegedacht, ook in Coronatijd is er ontzettend meegedacht en meegeleefd.
- EDE GLD
10

De perfecte bruidsjurk!

Lieve Melly en Team, Bedankt voor jullie hulp en tips bij het uitzoeken en vermaken van de perfecte bruidsjurk! Niets was teveel en zelfs de mouwen konden gemaakt worden zoals ik het in gedachten had. Het was een onvergetelijke dag in een prachtige jurk waar ik veel complimenten over heb gehad! [...]

Reactie van het bedrijf

Lieve Sarah, Ook jij was een prachtige bruid. Wij willen je bedanken voor je vertrouwen in ons. Heel veel geluk en liefde toegewenst!

- Renkum
10

In een woord geweldig

De eerste jurk, was ik helemaal verliefd.

Reactie van het bedrijf

Je was een prachtige bruid Ratna, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wij wensen je heel veel geluk toe.

- Ede
8

Met veel plezier mijn trouwjurk uitgezocht!

Wat fijn om hier je trouwjurk uit te zoeken Ze nemen rustig de tijd voor je, je mag alles aan geven wat je wilt! En het allerbelangrijkste dat ze het erg belangrijk vonden dat je jurk goed en mooi zat!! Dus ze paste de jurk gerust nog weer aan super!

Reactie van het bedrijf

Lieve Mariska, Bedankt voor je lieve woorden. Goed om te horen dat je tevreden bent en een fijne ervaring met ons hebt. Ook jou wensen we een hele mooie en liefdevolle dag toe. Het is je zo gegund. Je bent een prachtige bruid. Ga ervan genieten! Bedankt voor de gezelligheid en je vertrouwen!

- Voorthuizen
10

Jurk zit perfect.

Een en al lof, .maakt de jurk mooi passend.

Reactie van het bedrijf

Lieve Jannie, Ik wil je allereerst bedanken voor je vertrouwen. Ik vond het een eer om u/jou te mogen helpen. Bedankt voor je gezelligheid, samen met je schoonzus. Ga genieten van je trouwdag. Je bent een prachtige bruid! We zien uit naar de foto;-) Ik wens jou en je man al het goede toe.

- Veenendaal.
10

Geweldig!

Vrijdag 04 - 09 - 2020 was het dan eindelijk zover! Ik mocht mijn jurk aan en wat zat die lekker. We kijken terug op een geweldige dag met prachtig weer! T Koetsje bedankt voor de prachtige jurk!! En voor de fijne hulp!

Reactie van het bedrijf

Lieve Evelien, Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wat fijn dat jullie terugkijken op een prachtige dag en dat de jurk zo heerlijk heeft gezeten. Zo hoort het ook;-) Bedankt voor de mooie recensie en je gezelligheid.

- Barneveld
10

Heel fijn geholpen

Ik werd goed geholpen door Melly. Er werd gevraagd naar budget en foto’s wat je mooi vind qua style jurk . Alle zaken werden goed bespreekbaar gemaakt. Melly is een fijn persoon, weet wat je nodig hebt en voelt het aan als iets niet lekker zit . Neemt echt de tijd [...]
- Veenendaal
9

Fijne ervaring

Fijne ervaring. Het was heel relax en ook het advies werd gewaardeerd. Bedankt nogmaals!

Reactie van het bedrijf

Lieve Gerjanne, Wij willen je bedanken voor de mooie recensie en je eerlijkheid, dat waarderen wij enorm. Eind van dit jaar gaan wij ons interieur updaten en moderniseren. Het is inderdaad wel aan vernieuwing toe! Nogmaals bedankt.

- Ede
10

Fantastisch

De ervaring bij Bruidshuis 't Koetsje was van begin tot eind ontzettend goed. Ik ben heel goed en professioneel geholpen. De verkoopster was rustig en gaf deskundig advies. Ze was eerlijk over de mogelijkheden binnen mijn budget, het vermaken en de accesoires en hielp daarbij goed. Al met al een [...]

Reactie van het bedrijf

Lieve Laura, Bedankt voor de mooie recensie. Je was een gezellige bruid en ik was blij dat wij jou mochten kleden!

- Rhenen
10

Ik ben heel goed geholpen

Melly en Marijke hebben mij heel fijn en goed geholpen. Ze luisterden naar mijn wensen en samen hebben we er een draai aan gegeven. Ook was niets hen teveel en legden ze alles graag uit. Ook in Coronatijd is alles vlekkeloos verlopen. Je voelt je volledig op je gemak en je wordt [...]

Reactie van het bedrijf

Lieve Andrea, Bedankt voor het schrijven van deze mooie recensie. We hebben met veel plezier aan jouw jurk gewerkt. Bedankt voor de mooie opdracht en jouw vertrouwen.

- Ochten
10

Geweldig geholpen

Ik ben een jaar geleden mijn jurk uit wezen kiezen, en er werd heel goed naar mijn wensen geluisterd. Melly had enorm veel geduld en bleef net zo lang zoeken naar de perfecte jurk voor mij! Elk pas afspraak was fijn en kon alles aangeven wat ik graag wil. Nogmaals heel erg [...]

Reactie van het bedrijf

Ahh wat lief, bedankt Kim! Jij was ook een fijne en gezellige bruid. Bedankt voor je vertrouwen en de gezellige pasmomenten. Wij wensen je veel geluk met je mooie gezinnetje!

- Wageningen
10

Super!

Ben er super fijn geholpen! Er werd goed geluisterd naar wat je wil en heb echt mij droom jurk gevonden!

Reactie van het bedrijf

Lieve Angeline, Super bedankt voor je mooie recensie! Fijn dat je zo tevreden was. We hebben je met veel plezier geholpen. Bedankt voor je vertrouwen.

- Rhenen
10

Klant centraal en super vriendelijke en professionele hulp

Ik had geen idee wat ik wilde, waar start je dan? Melly hielp geduldig en kwam met suggesties en borduurde voort op dingen die gezegd werden door de bruid en het gezelschap. Ook na het maken van de keuze en het aanpassen van de jurk was erg prettig. Ze neemt de [...]

Reactie van het bedrijf

Lieve Marjanne, Je was een leuke, gezellige en heerlijk enthousiaste bruid. We hebben je met veel plezier mogen helpen, bedankt daarvoor. Heel veel geluk en liefde toegewenst!

- Nieuwegein
7

Top service!

Ik heb echt mijn droomjurk bij jullie gevonden! Jullie hebben hem helemaal voor mij aangepast en naar mijn zin gemaakt. Alles kon en niets was te gek. Heel erg bedankt!

Reactie van het bedrijf

Lieve Angela, Bedankt voor je fijne recensie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden was. Bedankt voor je vertrouwen!

- Lunteren
10

GE-WEL-DIG!!!

Bruidshuis 't Koetsje is geweldig! Ik ben er super geholpen door de kundige Melly vol passie van bruidsmode. Het was elke keer een feestje om er naar toe te gaan (jurk uitzoeken en de passessies) En tijdens de laatste passessie heeft ze met mij geoefend om te zitten, te knielen [...]

Reactie van het bedrijf

Lieve Corine, Wauw, wat een prachtige recensie! Daar worden wij stil van....Je was een super mooie bruid, die alles tot in de puntjes had geregeld. Fijn om daar deel uit te mogen maken! Bedankt voor je vertrouwen en de gezellige pasmomenten.

- Loosdrecht
10

Fijn contact, goede adviezen!

Melly stemt helemaal af op je wensen. Mijn jurk is helemaal geworden zoals ik graag wilde. Fijn waren ook de adviezen en het oefenen van lopen e.d.

Reactie van het bedrijf

Lieve Willeke, Bedankt voor je lieve recensie. Je was een fijne bruid en we hebben je met veel plezier mogen helpen en adviseren!

- Ochten
10

Super lieve mensen super geholpen

Mijn ervaring was zeker super. Ondanks deze tijd was het geweldig. Ik werd super lief geholpen. Maakt niet uit hoe je bent of hoe je doet. Ze blijven zeker netjes en heel lief. Nemen de tijd voor je. Leven ook heel erg mee, maakt niet uit wat je door maakt. Ze leven met je mee, [...]

Reactie van het bedrijf

Lieve Dilianne, Dank je wel voor deze recensie! Fijn om te lezen dat jouw ervaring super was, dat heb jij ook zeker verdiend! (eigenlijk iedere bruid, toch;-)) Je was een lieve bruid en ik ben dankbaar dat ik jou mocht helpen en adviseren.

- BENNEKOM
10

Klantvriendelijk, sympathiek en secuur

Ik ben nog steeds erg blij met mijn keuze om mijn droomjurk uit te zoeken bij Bruidshuis 't Koetsje. Zij hebben mij echt geholpen om mijn jurk te vinden. Ze hebben er zicht op en geven goed advies. Ook het vermaken van de jurk is goed gegaan en de jurk [...]

Reactie van het bedrijf

Lieve Pia, Wij willen je bedanken voor de fijne recensie! Goed om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! Bedankt voor je vertrouwen en goed om te horen dat de jurk prachtig is geworden. Je was een mooie bruid!

- Houten
8

Veel begrip

Tot ik de jurk gekozen had twijfelde ik best wel, keek elke keer na de foto’s en werd dan wel weer blij! Maar bij elke pas beurt wist ik steeds zekerder dat dit mn droom jurk was! Hij zat de hele dag heerlijk en Melly had goed uitlegt hoe je na [...]

Reactie van het bedrijf

Beste Rieneke, Bedankt voor het schrijven van de mooie recensie. Wij zijn blij om te lezen dat jullie zo hebben genoten van jullie dag! Jullie zagen er prachtig uit!

- Ederveen
10

Heel goed en denken echt mee.

Altijd duidelijk wat wel en niet kan. Is zeker de moeite waard om daar iets te kopen. Vertellen eerlijk of het staat of niet. En denken mee met de wensen van klant en familie. Top!!

Reactie van het bedrijf

Lieve Diranda, Wij zullen jou en de jurk niet snel meer vergeten;-)! Je was een gezellige en leuke bruid. Ik heb je met veel plezier iedere keer mogen helpen. Het eind resultaat, je was een plaatje! Bedankt voor je vertrouwen.

- Bruchem
9

Fantastisch geholpen.

Ik ben fantastisch geholpen, et werd goed naar mij geluisterd en niets was te veel. De jurk zat ook perfect kreeg veel complimenten dat mijn jurk zo mooi zat. Ook heel fijn dat je begeleid werd bij hoe je moet lopen, knielen en zitten. Echt fantastisch. Enig minpuntje was dat mijn sluier [...]

Reactie van het bedrijf

Lieve Carolien, Bedankt voor het schrijven van deze mooie recensie. Je was een prachtige bruid.

- Urk
10

Geweldig, echt een aanrader voor alle aanstaande bruiden.

De eigenaresse heeft een luisterend oor, zodat je de kans krijgt om te vertellen wat je niet wil ,en wat je juist heel graag wil. De jurken zijn allemaal prachtig en van een goede kwaliteit. Als je iets wil laten veranderen, is dit geen enkel probleem. Ook krijg je heel veel informatie hoe [...]

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het schrijven van deze fantastische recensie. Wij hebben de passessies als zeer prettig ervaren! Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen. Lieve groet, Melly

- Veenendaal
10

Super service en goede kwaliteit.

Heel fijn geholpen bij t Koetsje! Vriendelijke dames en nemen echt de tijd om een jurk te vinden die jij wilt. De jurk stond prachtig, zat heerlijk en ondanks deze tijd mag ik m zelfs nog een keer aan! Dat is geen straf ;)

Reactie van het bedrijf

Beste Else, inmiddels getrouwd en binnenkort mag je de jurk nogmaals aan. Bedankt voor het schrijven van de mooie recensie. Je was en bent een prachtige bruid. Fijn om te zien dat je zo hebt lopen stralen in de jurk;-) Nogmaals bedankt.

- Ede
9

Fijne winkel met persoonlijke aandacht en deskundige hulp

Bruidshuis 't Koetsje is een fijne winkel. Toen ik m'n jurk kwam uitzoeken was er voldoende keus en werd ik goed geholpen door Melly. Ze weet veel van bruidsmode, maar laat je echt zélf kiezen. Latere passessies gingen ook prima. Het contact was fijn en snel, ik raad deze winkel [...]
- Wageningen

ThePerfectWedding.nl

Bruidshuis `t Koetsje 9.8 uit 90 ervaringen