Maak kans op een trouwjurk voor tien euro!

 

Inmiddels hebben wij een winnaar getrokken van deze te gekke actie. Elseline de Heus heeft haar jurk voor €10,00 gewonnen. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs!

Maak kans op een trouwjurk voor tien euro

Bruidshuis ’t Koetsje bestaat tien jaar

[EDE] Bruidshuis ’t Koetsje bestaat op 1 september tien jaar en wil dat op een originele manier vieren. Juist in coronatijd. Eigenaresse Melly Hamelink – Idema heeft een originele actie bedacht. Koop je in de maanden september, oktober, november uit de lopende collectie een trouwjurk, dan maak je kans om de jurk voor tien euro te winnen. Hoe gaaf is dat?

Ben je gevraagd en heb je ‘ja’ gezegd? Wat romantisch en spannend. Dan is het nu de hoogste tijd om je alvast te verdiepen in de mooiste dag van je leven. Bruidshuis ’t Koetsje beschikt over een enorm uitgebreide keuze in bruidsjaponnen van topmerken. En omdat ’t Koetsje tien jaar bestaat kan jouw trouwfeest alleen maar mooier worden.

[TREKKING 1 DECEMBER] ,,Ik heb er mede door corona lang over nagedacht. Zal ik dit jubileum wel vieren? En zo ja hoe? Ineens kwam ik op het gave idee”, vertelt Melly enthousiast. ,,Het is een win-winsituatie. De actie is coronaproof en toch erg origineel. c

[TEAM] De actie sluit mooi aan op de ontwikkeling van bruidshuis ’t Koetsje, vervolgt Melly verder: ,,Er is in die tijd zoveel gebeurd. De ondernemende jaren zijn voorbijgevlogen. Toen ik mijn zaak startte nam ik me voor de winkel een jaar lang alleen te draaien. Dat voornemen kon ik al na korte tijd bijstellen, want in no time nam ik de eerste coupeuse aan voor het atelier wat ik naast de zaak run. Al snel volgde de tweede coupeuse. Mooi vond ik de komst in 2015 van een Syrische coupeur. Hij kreeg hier de kans, ontwikkelde zich en maakt nog steeds deel uit van het team. In 2017 trad weer een coupeuse in dienst. Verder werkt hier nog een leerling. Kortom, een team waar ik trots op ben. We hebben ons enorm ontwikkeld en gespecialiseerd.”

[PERFECTE PASVORM] En hoe. De aanstaande bruiden komen niet alleen uit Ede en omgeving, ook uit de Betuwe en overige delen van het land: ,,Dat is mooi om te zien. Het vertrouwen dat aanstaande echtparen in ons stellen. Het is natuurlijk ook elke keer weer een feestje om een bruid perfect aan te kleden. Wij beschikken zelf over een groot assortiment witte bruidsjaponnen die we in ons atelier (Atelier Melly) verder helemaal op maat en geschikt maken. Door de jarenlange ervaring van onze coupeuses kunnen wij elke japon de perfecte pasvorm geven die de mooiste kanten van je figuur accentueert en zo nodig corrigeert. Daarnaast is het mogelijk gekleurde japonnen te ontwerpen en te maken. Daarmee loop je straks te stralen in een compleet unieke japon die bij jou past en jouw dag compleet maakt.”

[TWEE KEER] Melly: ,,Persoonlijke service is bij ons de standaard. Flexibel denken vinden wij logisch. De afgelopen maanden werden we door corona echt uitgedaagd. Zowel bij ons als bij stelletjes sloeg de twijfel toe. Maar het leverde ook unieke ervaringen op. We horen verhalen van bruidsparen die hun trouwerij in twee delen vieren. De bruiden dragen de bij ons gekochte jurk dus twee keer. Voor de wet en voor het feest bijvoorbeeld in 2021. Uiteraard staan wij dan weer klaar om je te helpen met de juiste pasvorm.”

De trekking van de jubileumactie vindt op dinsdag 1 december (13.00 uur) in de winkel plaats. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

I: www.bruidshuishetkoetsje.nl

Bron: Ede Stad