Wij gaan weer open!

Vanaf 3 maart ben je weer van harte welkom in onze winkel!  Wij hebben enorm veel zin om jullie weer in onze winkel te ontvangen, want eerlijk is eerlijk, wat hebben wij jullie gemist.

In de periode van de winkelsluiting mochten wij wel aan huis komen. Bruidshuis ’t Koetsje ging ‘on tour.’ Een actie op social media. Leuk dat er zoveel enthousiaste mensen meededen aan onze foto actie. Met heel veel plezier posten wij de foto’s van verschillende plaatsen waar wij onze bruiden bezochten. Volgende week zullen wij de laatste 2 foto’s plaatsen. Het was fijn dat ons werk in het atelier door kon gaan en wij de jurken vakkundig en op tijd konden afleveren. Wij willen jullie dan ook bedanken voor jullie gastvrijheid en flexibiliteit. Vanaf 3 maart komen wij niet meer aan huis en wordt er dus ook niet meer thuis afgepast.

Voor het open mogen van onze winkel hebben wij te maken met een aantal maatregelen:

Wij werken alleen op afspraak. Als bruid ben je alleen met jouw gezelschap in onze winkel. Op dit moment mag je 2 personen meenemen naar je afspraak. Mondkapjes zijn verplicht. We houden 1,5  meter afstand. Heb jij of degene die jij meeneemt klachten dan graag telefonisch contact met ons opnemen om de afspraak te verzetten. Je kunt alvast foto’s sturen via WhatsApp van jurken en stijl die jij graag wilt passen. Zo kunnen onze adviseuses alvast jurken klaar hangen voordat jij onze winkel komt bezoeken.

Mochten er wijzigingen en of aanvullingen komen bovenop bovenstaande maatregelen, dan zullen wij dit via onze website en Social Media communiceren. Uiteraard mag je ons ook bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen voor de laatste update.

Wij kunnen niet wachten om jullie te zien!

Tot snel!

Het team van Bruidshuis ’t Koetsje.